onsdag 11 juli 2012

Fler nya skor/More new shoes

När jag ändå håller på och visar skor kan jag visa tre par nya till. Ja, i två fall är de bara nya för mig eftersom jag ärvde ett par av min granne Anna och det var dessutom i våras, jag har bara inte använt eller fotat dem, och ett par har jag köpt på Tradera. Men ett par har jag köpt alldeles själv, på Deichmann.

Från Anna kommer de här söta från Din Sko:

 

De här som också är från Deichmann, fast från ifjol eller förfjol köpte jag på Tradera. Min kompis Caroline har såna och jag har beundrat dem tillräckligt för att slå till när jag fick syn på dem på Tradera. De är knappt använda, även om de har en repa på ena sidan och kostade 148 kronor inklusive frakt. Bara plast förstås, precis som de ovan, men söta och bekväma.


Slutligen köpte jag alltså de här; som jag och Caroline hade spanat in redan när var vi var i Kiel i maj. Hon har också köpt dem, så nu har vi (minst) tre par likadana skor (vi har ett par lila likadana från Skopunkten också). Det är pjäxsnörningen och de röda skosnörena som jag föll för. De är i någon slags tyg så jag får impregnera dem innan användning.I thought I'd show three other new pairs of shoes, while I was at it. Well, two pairs are only new for me, since I inherited the ones at the top from my friend and neighbour Anna and I bought the middle pair at a Swedish internet auction site. My friend Caroline bought the same shoes a year ago or so and I've been admiring them since, so when tehy showed up there I bid on them and won them. Like the first pair they're synthetic, but very pretty still. The last pair I bought from Deichmann, a German shoe chain. 

3 kommentarer:

  1. Man kan inte ha för många par skor!

    SvaraRadera
  2. Ni är tydligen på väg att bli skotvillingar...

    SvaraRadera
  3. Ja det verkar så Ulla. Och Vanna, självkart är det så.

    SvaraRadera