måndag 9 september 2013

En dag med fart i/A busy day

Idag har jag inte mindre än tre 90-minutersföreläsningar. När detta skrivs har jag klarat av två och ska hålla den sista mellan 18.15 och 20 ikväll. Inledningen på terminen är tung om man som jag är äldrehistoriker med mycket undervisning på grundnivå.
Vädret fortsätter att vara strålande, i lördags badade jag i Vättern och idag fick jag ta av mig min bomullströja när jag cyklade från Samvetet vid Över Husargatan till Humanisten vid Näckrosen. Det är en del uppförsbackar och jag hade dessutom ätit indiskt till lunch och så att säga värmt upp mig även inifrån. På grund av backarna passade jag på att stanna och gå in på garnaffären Deisy Design på vägen och tänk, där hittade jag strumpstickor i kolfiber storlek 1mm.

Jag fortsätter att nästan bara vara klädd i egenproducerat. Skorna är dock från loppis.


Today I give no less than three 90-minute lectures. When I'm writing this I've done two and the next will be tonight between 6.15 and 8 pm.
The weather continues to be great. This weekend I swam in a lake, probably for the last time this year and today I had to take off my sweater when biking from one lecture to the other. I was extra warm since I had had Indian food for lunch and was  heated from the inside too. Biking uphill also makes you warm. To rest from biking I went in to the yarn shop on the way where I found 1mm (US size 00000) double pointed carbon fibre needles.

I continue to be dresses in things made by myself, though the shoes are from a flea market.

3 kommentarer:

  1. Men tänka sig stickor 1 mm, perfekt ju. och jag som blev överlycklig när jag hittade 1,5 mm.

    SvaraRadera
  2. Älskar den tröjan!

    SvaraRadera
  3. Jag vill också ha 1,5or, men det får jag beställa, det var en ren slump att de här fanns för de tillhör inte deras ordinarie sortiment.

    SvaraRadera